Solis traktorit - laatua järkirahalla. Tarjoamme monipuolisen traktorimalliston pienestä 20 hevosvoimaisesta traktorista aina 90 hevosvoimaiseen kiinteistötraktoriin.

Solis_Yanmar

Luotettava valmistaja

Soliksen valmistaja Sonalika on yksi maailman suurimpia traktorivalmistajia. Intian tehtaalta valmistuu vuodessa yli 120 000 traktoria, joista Euroopaan toimitetaan noin 10 000 kpl (2018). Kaikki Solis -traktorit on CE ja TUV hyväksyttyjä. Solis -traktoreissa käytetään tunnettujen valmistajien kompponentteja kuten: Bosch, Carraro ja Mita. Työllistämme yhteensä yli 5000 henkilöä ja 300 tuotekehitysinsinööriä. Yanmar omistaa 30% yrityksestämme ja teemme jatkuvaa tuotekehitystä yhteistyössä. Traktoreitamme viedään yli 100 maahan ja Euroopassakin tuotteitamme myydään 32 maassa.

Miksi sitten Solis?

Oletko miettinyt miksi maksaa tunnetusta merkistä samoilla varusteilla 75000€ ? Niin onhan se tunnettu merkki ja jälkimarkkina on kunnossa, mutta mietippä aisiaa näin.

Ostat 75000€ traktorin ja pidät sitä viisi vuotta, kun lähdet myymään traktoria viidenvuoden päästä saanet siitä hyvällä tuurilla 40000€ Eli hävisit 35000€ viidessä vuodessa. Jos taas olisit ostanut Soliksen 28900€ ja pitänyt sitä viisi vuotta. Niin vaikka et saisi euroakaan, edes romuraudan hintaa olet hävinnyt maksimissaan 28900€ .. Ja todennäköisesti tämän kokoluokan koneille on ottajia 20t€ pintaan myös tulevaisuudessa.

Emme missään nimessä kilpaile Premium merkkinen kanssa. Tekniikkamme on yksinkertaista ja toimivaa. Ei ylimääräisiä " sähkö vehkeitä" joita ihminen ei osaa korjata. vaan aitoa 80-90 luvun tekniikka päivitettynä nykyvaatimuksiin.

Kolmen vuoden takuu

Koska luotamme tuotteisiimme, annamme niille 36kk / 2000h* takuun.
Varaosat saat jälleenmyyjiltämme Suomesta. Mikäli jotain erikoisempaa hajoaa niin Euroopan keskusvarastomme sijaisee Saksassa. Saksasta pystymme toimittamaan varaosat jopa 24h toimitusajalla. Varaosat ovat edullisia kuten traktori.

Kaikki Suomeen tuotavat Solis traktorit ovat nelivetoisia ja varustettu tasauspyörästön mekaanisella lukolla. Etenemiskyky on vakuuttava huonommassakin maastossa. Olemme testanneet konetta myös peltokäytössä Ja vetokyvyssä Solis vei mennen tullen vastaavan 90hp laitteen. Nelisylinterinen moottori tuo vääntöä, ja pienentää kulutusta koska traktoria ei tarvitse vedättää.

Tule tutustumaan Solis mallistoon lähimmälle jälleenmyyjällä ja ylläty. Kaiken ei aina tarvitse maksaa maltaita.

solis-90-1

Tehokas ja kompakti

Kaikki traktorimme on suunniteltu ja valmistettu huolella. Teemme suunnittelussa yhteistyötä Yanmarin kanssa. Leikkisästi käytämme itse sanontaa: "Japanilainen laatu, Intialainen hinta." Tämä pitää paikkansa jokaisen tuotteemme kohdalla, sillä hinta-laatusuhteemme on markkinoiden paras. Tuoteemme ovat " länsimaisesti" viimeisteltyjä ja eroavat sekä ulkonäöltä että komponenteiltaan Kiinalaista brändeistä. Intissa valmistetaan monen tunnetun valtamerkin traktoreita ja niiden osia.