Solis traktorit - laatua järkirahalla. Tarjoamme monipuolisen traktorimalliston pienestä 20 hevosvoimaisesta traktorista aina 90 hevosvoimaiseen kiinteistötraktoriin.

Solis_Yanmar

Luotettava valmistaja

Soliksen valmistaja Sonalika on yksi maailman suurimpia traktorivalmistajia. Intian tehtaalta valmistuu vuodessa yli 120 000 traktoria, joista Euroopaan toimitetaan noin 10 000 kpl (2018). Kaikki Solis -traktorit on CE ja TUV hyväksyttyjä. Solis -traktoreissa käytetään tunnettujen valmistajien kompponentteja kuten: Bosch, Carraro ja Mita. Työllistämme yhteensä yli 5000 henkilöä ja 300 tuotekehitysinsinööriä. Yanmar omistaa 30% yrityksestämme ja teemme jatkuvaa tuotekehitystä yhteistyössä. Traktoreitamme viedään yli 100 maahan ja Euroopassakin tuotteitamme myydään 32 maassa.

Kolmen vuoden takuu

Koska luotamme tuotteisiimme, annamme niille 36kk / 2000h* takuun.
Varaosat saat jälleenmyyjiltämme Suomesta. Mikäli jotain erikoisempaa hajoaa niin Euroopan keskusvarastomme sijaisee Saksassa. Saksasta pystymme toimittamaan varaosat jopa 24h toimitusajalla.

solis-90-1

Tehokas ja kompakti

Kaikki traktorimme on suunniteltu ja valmistettu huolella. Teemme suunnittelussa yhteistyötä Yanmarin kanssa. Leikkisästi käytämme itse sanontaa: "Japanilainen laatu, Intialainen hinta." Tämä pitää paikkansa jokaisen tuotteemme kohdalla, sillä hinta-laatusuhteemme on markkinoiden paras. Tuoteemme ovat " länsimaisesti" viimeisteltyjä ja eroavat sekä ulkonäöltä että komponenteiltaan Kiinalaista brändeistä. Intissa valmistetaan monen tunnetun valtamerkin traktoreita ja niiden osia.